## Cheshire Academy Remote Learning Weekly Academic Schedule

MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY
8:00 - 8:50 a.m. A Period (50 min) Live Meeting Required	8:00 - 8:30 a.m. E Period (30 min) Live Meeting Required	8:00 – 8:25 a.m. A Period (25 min) Extra Help Optional	8:00 - 8:30 a.m. A Period (30 min) Live Meeting Required	8:00 - 8:50 a.m. E Period (50 min) Live Meeting Required
	8:40 – 9:10 a.m. F Period (30 min) Live Meeting Required	8:30 – 8:55 a.m. B Period (25 min) Extra Help Optional	8:40 – 9:10 a.m. B Period (30 min) Live Meeting Required	
9:00 - 9:50 a.m. B Period (50 min) Live Meeting Required	9:15 – 10:05 a.m. Community Events (50 min) - Clubs, Student Leadership, etc. Parent Q&A	9:00 – 9:25 a.m. C Period (25 min) Extra Help Optional	9:15 – 10:05 a.m. Community Events (50 min) - Clubs, Student Leadership, etc. Parent Q&A	9:00 - 9:50 a.m. F Period (50 min) Live Meeting
		9:30 – 9:55 a.m. D Period (25 min) Extra Help Optional		Required
10:00 – 10:50 a.m. C Period (50 min) Live Meeting Required	10:10 – 10:30 a.m. Advisory (20 min) Required	10:00 – 10:25 E Period (25 min) Extra Help Optional	10:10 – 10:30 a.m. Advisory (20 min) Required	10:00 - 10:50 a.m. G Period (50 min) Live Meeting Required
	10:40 – 11:10 a.m. G Period (30 min) Live Meeting Required	10:30 – 10:55 F Period (25 min) Extra Help Optional	10:40 – 11:10 a.m. C Period (30 min) Live Meeting Required	
11:00 - 11:50 a.m. D Period (50 min) Live Meeting Required	11:20 - 11:50 a.m. H Period (30 min) Live Meeting Required	11:00 – 11:25 a.m. G Period (25 min) Extra Help Optional	11:20 - 11:50 a.m. D Period (30 min) Live Meeting Required	11:00 – 11:50 a.m. H Period (50 min) Live Meeting
		11:30 – 11:55 a.m. H Period (25 min) Extra Help Optional		Required
12:00 – 12:30 p.m. Faculty Meeting	12:00 – 12:30 p.m. Faculty Meeting	12:00 – 1:00 p.m. Lunch	12:00 – 12:30 p.m. Faculty Meeting	12:00 – 12:30 p.m. Faculty Meeting
12:30 – 4:00 p.m. Independent Work Time	12:30 – 4:00 p.m. Independent Work Time	1:00 – 2:00 p.m. Academic Committee (Faculty)	12:30 – 4:00 p.m.* Independent Work Time * Health Team	12:30 – 4:00 p.m. Independent Work Time
			(Faculty) Meeting @ 1:00 p.m.	